COLINDA VIERT 30-JARIG JUBILEUM MET DUBBEL-CD EN NIEUWE VERSIE VAN “KOM DANS MET MIJ COLINDA”

colinda 30 jaar F30 jaar geleden verwierf de goedlachse Tilburgse zangeres Colinda landelijke bekendheid met hits als “Let Me In” en “Kom Dans Met Mij Colinda”. Met liedjes als deze was ze een graag geziene gast in TV programma’s zoals “Op Volle Toeren”.

In 1993 verving Colinda Marianne Weber in het Holland Duo. Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om nu tijd te maken voor haar gezin. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon voor deze ras-artieste; in 1999 ging Colinda de samenwerking aan met Pierre Kartner (single “Mannen, Mannen, Mannen”).

Sinds 2010 is Colinda weer helemaal terug in de showbizz en inmiddels is ze vele succesvolle singles en albums verder en vierde onlangs haar 30-jarige jubileum met haar nieuwe dubbelalbum “30 Jaar Colinda”. Om dit jubileum kracht bij te zetten heeft Colinda een splinternieuwe 2016 versie opgenomen van een van haar grootste hits uit de beginperiode van haar carrière “Kom Dans Met Mij Colinda”, welke nu als single verschijnt. Deze single werd door Colinda’s vaste producer Harald Queens in een compleet nieuw arrangement gestoken. Het resultaat is een uiterst hitgevoelige track, waarmee Colinda in de komende periode veelvuldig op radio, TV, kroegen en feesttenten te horen zal zijn. Hiermee lijkt Colinda het succes van 1987 te gaan overtreffen.