CARLO BRENGT HOOP MET SINGLE “A LITTLE LOVING (THE SONG OF HOPE)”

carlo a littleCarlo (voluit Carlo Verkooijen) werd geboren in een muzikaal nest. Zijn moeder was een bekende zangeres en zijn vader schreef voor diverse Nederlandse artiesten enkele grote hits. En ook zijn broers en zus hadden de smaak van het muzikale virus te pakken. Aanvankelijk zag het er naar uit, dat Carlo vooral in de opnamestudio te vinden zou zijn, maar in 1988 nam hij een liedje op, wat eigenlijk direct ’n hit werd.

Het succes van dit plaatje, smaakte duidelijk naar meer. Carlo werd zeer productief en schreef en produceerde de ene single na de andere. De een ook succesvoller dan de andere, en Carlo noteerde enkele hits in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en ja zelfs tot in China.

Anno 2016 kiest Carlo voor een Volgende stap in zijn nu al imposante carrière: Populair Engelstalig, zoals wij dat kennen van o.a. Engelbert Humperdink, Joe Cocker en Tom Jones. En met zijn eerste single op zijn nieuwe label Smaragd Music, geeft hij daar een duidelijk voorbeeld mee af. “A Little Loving (the Song of Hope)” is een lied wat de luisteraar met de neus op de huidige feiten drukt: Schietpartijen in Parijs, bomaanslagen in Brussel, het gevoel van angst van wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt…

Maar volgens Carlo (en zijn prachtige koor) is er wel degelijk nog hoop. Sla de handen ineen, verzet je tegen angst, strooi liefde en oogst begrip! Dát is de kern van “A Little Loving (the Song of Hope)”! Er is al belangstelling vanuit het buitenland, maar eerst wil Carlo zijn vaderland in liefde dompelen. Pas als iedereen ‘m hier meezingt, gaat ’tie de grenzen over…

Deze week heeft het grote Belgische radio station VBRO “A Little Loving (the Song of Hope)” uitgeroepen tot TROTSPLAAT, waarmee Carlo deze week prominent op 1 prijkt in de playlist in Vlaanderen en het eerste succes geboekt is.