Brand in hotel artiestenreis.

bodrumVele Nederlandse artiesten en fans, zitten de komende dagen in Bodrum (Turkije). De georganiseerde artiestenreis is zojuist opgeschrikt door een rookontwikkeling in het ‘La Blanche Island Bodrum’ hotel. Wat er precies gebeurt is, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Zanger Alex laat via zijn facebook weten;

 

 

Update;

16.30 uur; Inmiddels zijn er brandweer auto’s gearriveerd bij het hotel.

16.50 uur; Zanger Alex; “De brand is klaar veel rookontwikkeling en ik heb waarschijnlijk teveel rook ingeademd ben alle deuren langs gegaan op etage 2 en drie om iedereen te waarschuwen en daar teveel rook in geademd!!”

17.02; Er blijkt brand in de sauna te zijn geweest. Carlo Helemaal Hollands; “Brand in de sauna van ons hotel gevaar is geweken maar alles ruikt naar brand hier in Turkije..niemand gewond en feesten zullen We!”

 

Enkele artiesten die daar gaan optreden zijn;  Gebroeders Ko, Stad & Land, Lesley Williams, Gino Graus, Belinda Kinnaer, Edwin van Hoevelaak, Ancora, René Karst, Koos Alberts, Helemaal Hollands, Alex, Jan Keizer, Stef Ekkel, Jannes

bodrum