Bob Offenberg maakt indruk met ‘Net als in m’n droom’

Bob Offenberg net als in m'n droom-2Met z’n nieuwe single ‘Net als in m’n droom’ laat Bob Offenberg horen dat hij de muzikale we die hij anderhalf jaar geleden is ingeslagen vervolgt.  Zijn vorige twee singles ‘ Kom maar dichterbij’ en ‘Je bent te gek’ kregen ontzettend veel airplay bij de Nederlandstalige radio- en televisiestations. De nieuwe single is uit hetzelfde hout gesneden en bevat een lekker zomerse sound met een aanstekelijk ‘Eyo Eyo’ kreet. “Dat zingt iedereen mee zonder het lied te kennen” meent Bob.

 

Enkele weken geleden werd de 20 jarige zanger uit Schiedam benaderd door liedjesmaker Olav Hesselmans. ‘Hij wist dat ik bezig was met een album en stuurde hem een demo. Bob was erg onder de indruk en nam contact op met Frans Bauer die ondertussen al vier liedjes voor hem had geschreven. Hij weet precies waarover Bob wil zingen en kan goed schrijven. Het geheel is opgenomen bij de vaste opname studio o.l.v. producer Laurens van Wessel.

Op diverse locaties in Noord Holland is door de gebroeders Oerlemans een bijzondere clip opgenomen. Bob laat weten dat er een mooie verhaallijn in zit. In een uit 1965 gedateerde Ford Mustang cabrio maakt hij de blits. De timing op vrijdag 13 mei jl. was perfect. Het was een  prachtige stralende zonnige dag. Bij zo’n vrolijk zomers lied hoort de zon hoog aan de hemel te schijnen. Meer info: www.boboffenberg.nl

De single’ Net als in m’n droomt’ verscheen op woensdag 25 mei 2016 bij NRGY.