Bierpop 2016 kaarten gaan erg hard!

bierpop miss mBierpop vorig jaar was een groot succes… een tweede editie kon bijna niet uitblijven!  Onlangs hadden we al bekend gemaakt dat dit zal plaatsvinden op 19 november en natuurlijk wederom in de EvenementenHal in Hardenberg. Miss Montreal zal een geweldige avond verzorgen met een keur aan gastartiesten. Deze worden nog bekend gemaakt. 19 november is nog ver weg, maar wees niet te laat met kaarten kopen, want Sanne laat weten dat het heel hard gaat met de kaarten!

Voor het eerst dit jaar zal er een indoor camping zijn op Bierpop. De tenten hebben ze al klaar staan dus je hoeft alleen een slaapzak, een luchtbed en een kussen mee te nemen. De camping is dus niet buiten op een grasveld, maar in de evenementenhal. Er is ook een nachtbar aanwezig op de camping. En wie weet komen Sanne en de band nog even een afzakkertje halen in de bar op de camping na de show.

Campingkaarten (incl. entree) zijn te koop voor €69,- per stuk en enkel per twee te bestellen. Reguliere kaarten zijn €29,- per stuk. Tickets;  http://www.bierpop.nl/tickets/

 

Beelden 2015;

 bierpop 630 3 ©maritabierpop 630 2 ©maritabierpop 630 1 ©marita