Is de zomerhit van 2016 al bekend? Als het aan Ben & Ruurd ligt wel.

ben en ruurdDe nieuwe Officiële Videoclip van Ben & Ruurd zou naar hun eigen zeggen de grote Zomer-Hit van 2016 moeten gaan worden. Ben;  ( we citeren!!! red.)  ” Persoonlijk vind ik dat deze videoclip helemaal tot op z’n Top is, want dit ziet er echt heel Zomers uit & klinkt ook lekker Zomers in de Oren & zelf ben ik ook nog behoorlijk verrast hoe Danny van The Clipcompany deze Schitterende Mooie Videoclip in elkaar heeft gezet.

Zijn grootste inspiratiebron voor deze fantastische & hele eigen Song is vooral de Muziek van No Mercy, een Latijns/Amerikaanse Jongenspopgroep uit de periode van 1997 met een lekkere Zomerse popbeat erin.  Deze Videoclip van Ben & Ruurd is gemaakt op ’t Strand van De Holle Poarte in Makkum. (FRL)

 

https://www.youtube.com/watch?v=DTx4bR8eqoI