Album ‘Dat Is De Liefde’ voert boventoon in de Nederlandse hitlijsten!

marianne en jog=hn de bever album dat is de liefdeWat hebben Beyoncé, Miss Montreal en Lil’ Kleine gemeen met John de Bever en Marianne Weber? Inderdaad: ze staan allen zeer hoog genoteerd in de Dutch Charts Album TOP100! Het nieuwe album van Marianne Weber en John de Bever is deze week op nummer vier binnengekomen in de prestigieuze hitparade. Niemand minder dan Johan Derksen presenteerde ‘Dat Is De Liefde’ onlangs op spraakmakende wijze aan het duo van het levenslied!

 

Het album is een verzameling van duetten én solostukken van beide artiesten. Stukken geschreven door onder anderen de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber zelf. Maar ook Danny Vera, George Baker en Jeffrey Weber tekenden mee. Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de release van de gloednieuwe single die binnenkort wordt uitgebracht door platenmaatschappij Berk Music. De hitzangers van deze wereld zijn gewaarschuwd…