Een 4de festivaldag erbij voor Mañana Mañana

Arosa-Trio dspMañana Mañana  krijgt er een 4de festivaldag bij op donderdag 16 juni! Dat wordt ‘Mañana Classica’, een bijzonder klassiek zomeravondconcert. Het Arosa Trio komt op donderdagavond 16 juni voor een concert naar Landgoed Enghuizen in Hummelo. Deze drie vriendinnen spelen een uiteenlopend repertoire: van lichtvoetige kamermuziek tot de aangrijpende klanken van Sjostakovitsj.

De dames, de Nederlandse Frederieke Saeijs (viool) de Georgische Nino Gvetadze (piano) en de Servische Maja Bogdanovic (cello) stonden al in o.a. het Concertgebouw en mochten rekenen op vele lovende kritieken. Dit is klassiek van wereldniveau!

‘Mañana Classica’ is tevens de ouverture van het mooiste weekend van het jaar, want de ochtend erna is het tijd voor de vierde editie van Mañana Mañana. HOERA! De oerhollandse festivalbezoekers kan zijn lol ook op, want campingbezoekers mogen ‘Mañana Classica’ gratis bijwonen en zijn op donderdag 16 juni vanaf 18:30 uur al welkom op het festivalterrein. Bezoekers dienen zich alleen even aan te melden om dit zomeravondconcert bij te wonen.
Losse tickets voor Mañana Classica kosten € 15,-. Meer informatie over dit unieke klassieke concert, kaarten bestellen en aanmelden kan via http://www.mananamanana.eu/aanmelden-classica/.

Tot slot: de opbouw Mañana Mañana start over 18 dagen op maandag 30 mei! Vanaf dat moment is het nog slechts 17 dagen totdat de poorten open gaan.

Mañana Mañana

Mañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland op een wonderschone plek in de Achterhoekse natuur. Dit feest op Landgoed Enghuizen in Hummelo is een prachtig en alsmaar slechter bewaard geheim van jonge rockers, oude hippies, stoere meisjes, knappe jongens, gezinnetjes en buurtbewoners.

Mañana Mañana staat sinds de eerste editie in 2013 bekend om het geweldige feest en de megarelaxte sfeer onder de bezoekers. Festivalfans verspreiden, al kamperend en feestend een unieke festivalvibe over het prachtige terrein aan het water van de vijver en in het oeroude bos. Jammen, dansen, drinken, vuurtje stoken en tot in de hele kleine uurtjes doorhalen op de geheime afterparty.

Op Mañana Mañana ontdek je punkrockers in het bos, dj’s in een kapelletje en theater in de tipi. In 2015 mochten we bijvoorbeeld niemand minder dan punklegende Mike Watt verwelkomen. Hij speelde eerder met Iggy Pop & The Stooges. Ook Maask was er. Hij kreeg met enkel zijn stem, een microfoon en een loop pedaal honderden mensen in extase. Een moment later was het de beurt aan het Radio Filharmonisch Orkest die hun wonderschone klanken door het bladerdak lieten dartelen.

Op Mañana Mañana hoor je nieuwe en verrassende muziek en geniet je van heerlijk eten en drinken op het mooiste plekje van de Achterhoek.

Kasteellaan 4, Hummelo.