25 jaar hits van Lucas & Gea verzameld in box.

lucas gea 25 boxVan bruiloftsbandje naar bekende artiesten. Veel beleefd, van alles meegemaakt in de showwereld. Van Zwarte Cross tot Lowlands en Tros pleinfeesten in Curaçao. Drie DVD’s opgenomen, in Mexico, Turkije en op Gran Canaria. Verder is er een realitysoap geweest en is er een boek uitgebracht. Wij zijn enorm dankbaar voor alle steun van de fans, radio en tv stations. En niet te vergeten voor de steun van de zendpiraten waar het allemaal mee is begonnen.

 

Wie kent niet de hits “Steeds weer huil je”, De waarheid”, Ik zal dansen op je bruiloft,  “Kristal der Heimat”, maar ook hun hit voor Alzheimer Nederland “Veranderd in een ander”  en hun nieuwste single “Ik gaf jou alles”  dit vind je allemaal op deze speciale jubileum box van Lucas en Gea ter ere van hun 25 jarig artiesten jubileum!

Vrijdag komt de speciale jubileum box uit, bestel hem hier ;  https://www.cdhal.nl/lucas-en-gea-25-jaar-hits-2cd-dvd

Tracklist

CD 1
Steeds weer huil je
Te Quiero Mas
De waarheid
Samen met jou (op een terrasje)
Onder die sterrenpracht
Rood zijn de rozen
Zou je gaan als ik je vroeg
Heb je mij niet meer nodig
Zomerzon
Verloren zijn mijn dromen
Die ring van jou
Als ik jou laat gaan
Als ik jou zie
Vandaag laat ik me gaan
Ik kijk naar die foto
Ik hou steeds meer van jou
Vergeten dromen
Dorp aan de rivier
Vergeet mijn naam
Jij bent veel mooier als je lacht

CD 2
Ik zal dansen op je bruiloft
Het is weer feest (bij Harry in de kroeg)
Zonder jou
Dat had ik nooit van jou verwacht
Dromen over jou en mij
Kristal der Heimat
Ik droom van Mexico
Zeg toch
Ik gaf jou alles
Achter zoveel wondermooie dromen
Een heerlijk leven
Oh, Baby don’t go
Vlinder
Ik hou toch van jou
Loop me niet voorbij
Klein cafeetje
Veranderd in een ander
Als ik naar jou kijk
Net dat kleine beetje meer
In mijn dromen

DVD
Vandaag laat ik me gaan
Oh, Baby don’t go
Dorp aan de rivier
Op de camping
Loop me niet voorbij
Klein cafeetje
Samen met jou (op een terrasje)
Vandaag wil ik de hele dag bij jou zijn
De zon gaat schijnen
Het is weer feest (bij Harry in de kroeg)
Veranderd in een ander
De mooiste dag
Dromen over jou en mij
Me oh my
Jij bent veel mooier als je lacht

– See more at: https://www.cdhal.nl/lucas-en-gea-25-jaar-hits-2cd-dvd#sthash.HFww4Z3V.dpuf