10 JAAR NICK & SIMON JUBILEUMCONCERTEN OP 17 EN 18 DECEMBER UITVERKOCHT!

Nick&Simon_2016_webDe eerder aangekondigde jubileumconcerten van Nick & Simon in Ahoy, op 17 (matinee en avond)en 18 december zijn inmiddels uitverkocht. Dat betekent voor de fans die nog naar dit onvergetelijke spektakel  willen dat er slecht voor één concert kaartjes beschikbaar zijn. Dat gaat dan om kaartjes voor vrijdagavond 16 december!

 

 

Tijdens de concerten die het populaire muzikale duo nu voor het derde jaar in de voor de gelegenheid vol sfeer opgetuigde Rotterdamse muziektempel geven, zullen ook dit jaar weer diverse verrassende gasten hun opwachting maken! Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theater Kassa, online via www.ntk.nl en telefonisch via 0900-9203 (45 ct per min.). Haast u want dit is de laatste kans.

Early Bird Korting

Tijdelijk ontvangt u  bij het bestellen van kaartjes een Early Bird korting van € 2,50 per kaartje. Een goede reden om snel te reageren.

 

TIEN JAAR NICK EN SIMON  BOEK KOMT BINNEN IN TOP 10 BESTSELLERS TOP 60

Het afgelopen week verschenen boek “10 Jaar Nick en Simon” van auteur Klaas Bond kwam na slechts  5 verkoopdagen binnen op nummer 10 in de Bestsellers Top 60! De komende dagen zijn Nick en Simon nog in het land te vinden om het boek en de eveneens net verschenen CD/DVD “ Live In Paradiso” te signeren.