Wolter kroes gaat zeker wel ergens heen!!!

DSC_2684aDSP285Vandaag begon voor Wolter Kroes zijn promotietoer rond zijn nieuwe single ‘Wij Gaan Nergens Meer Heen’ en dat was vanmorgen bij Bert van Losser in de studio’s van RTV OOST.

Wolter; “Wij Gaan Nergens Meer Heen is een autobiografische single. Al jaren vaar ik mijn eigen koers, omdat het mij een goed gevoel geeft en je het uiteindelijk op eigen kracht moet doen. De boodschap die ik wil overbrengen is; blijf trouw aan jezelf, durf te dwalen en neem eens een risico in het leven. Wees trots op wat je doet en hebt bereikt! Het leek ons leuk om een vlog videoclip te maken. Vloggen is helemaal 2016 en het geeft op deze manier een kijkje in mijn leven.
Wil jij kans maken op een hele bijzondere prijs van Wolter Kroes? Kijk dan even hier; https://www.facebook.com/wolter.kroes1/

Vandaag bij RTV OOST;

wk oost 1 630dsp

 

wk oost 2 630dsp