TYPHOON VOORPROGRAMMA GROOTS MET EEN ZACHTE G

guus grootsHet voorprogramma van de Groots met een zachte G concerten van Guus zal dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan Typhoon! De muzikale sensatie zal op op 9, 10, 11 en 12 juni het Philips Stadion in Eindhoven opwarmen gedurende een half uur durende set. Guus laat daarnaast weten dat zijn concerten op 10 en 11 juni strak zijn uitverkocht.

 

“Typhoon is één brok energie die over het podium stuitert! Ik heb ze nu verschillende keren in actie mogen zien en elke keer ben ik weer zwaar onder de indruk. Het is zó muzikaal, zó goed. Je kan onmogelijk stil blijven staan als zij op het podium tekeer gaan!” aldus een vergulde Guus over zijn nieuwe voorprogramma. “Voor deze 11e editie hebben we de bezoekers beloofd om alle toeters en bellen uit de kast te trekken. De energie die Typhoon mee het stadion in zal nemen gaat daar naadloos bij aansluiten, haha!”

Vorig jaar gaf Guus aan nog niet te weten of hij door zou gaan met de Groots-concerten, maar kon geen afscheid nemen van zijn jaarlijkse muziekfeest. “Het lijkt elk jaar alleen maar gaver en mooier te worden! Het enthousiasme vanuit de band, bij mezelf maar vooral ook bij het publiek is nog zo groot. Het feit dat we nu alweer 2 van de 4 shows hebben uitverkocht maakt me ontzettend trots.” aldus Guus. “ Elk jaar weer vormen de Groots met een zachte G concerten het hoogtepunt van het jaar. Daarnaast zei mijn broer geheel terecht dat een 10-jarig jubileum natuurlijk fantastisch is, maar dat we in Brabant eigenlijk pas de kurken laten knallen bij 11; het gekkengetal. Daar kon ik niks tegenin brengen.”
De Groots met een zachte G concerten op 10 en 11 juni zijn reeds uitverkocht. Voor de concerten op 9 en 12 juni zijn nog kaarten verkrijgbaar.