Thomas Berge zet nieuwe stap in zijn carrière.

thomas berge beter bij mijEen nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe single en een nieuwe stap in zijn leven: Thomas Berge heeft er weer zin in! Pas 26 jaar oud is Thomas en toch werkt hij al meer dan de helft van zijn leven als professioneel artiest. Dat is maar voor weinigen weggelegd in de wereld.

 

“Beter Bij Mij” is de titel van de nieuwe single die op 15 april zal verschijnen bij Dino Music. Het is de eerste single van Thomas Berge op het zeer actieve Dino Music label. Thomas heeft het afgelopen jaar volop in de studio doorgebracht om zich ook als componist te ontwikkelen. Dit liedje is daar het resultaat van, maar ook schreef Berge mee aan de enorme hit “Leef!” van Andre Hazes Jr.

Deze week heeft Thomas Berge zich met een aantal schrijvers opgesloten in de studio om te werken aan nieuwe nummers voor zichzelf en voor anderen. Auteurs en componisten als Tim Akkermans (ex-Direct ), Edwin van Hoevelaak (Nick & Simon) en Juno Jimmink (Jeroen van der Boom) ondersteunen Berge in de ontwikkeling van zijn nieuwe repertoire.

‘Beter Bij Mij’ is een vrolijk, zomers nummer waarvan de sound refereert aan de jaren ’80. In de videoclip speelt Zimra Geurts de vrouwelijke hoofdrol. Zij is o.a. Playmate of the World geweest en is daarna in diverse televisieprogramma’s te zien geweest. Zoals de titel van de song doet verraden, probeert Thomas haar duidelijk te maken dat ze veel beter bij hem past.

De single ‘Beter Bij Mij’ van Thomas Berge verschijnt op 15 april op Dino Music. Dit label vertegenwoordigt ook de belangen van o.a. Andre Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Wolter Kroes