Single Release Dann Thomas.

DannThomas_Vierkant_Vanmorgen bij RTV OOST, op het ‘Goeimorgenpodium’ bij Bert van Losser, was Dann Thomas te gast. Vele mensen hebben hem al gehoord en gezien in het voorprogramma van the Golden Earring in het Hertme. Aankomend weekend presenteert hij bij Atak zijn nieuwe single & clip.

 

 

Dann Thomas kun je tegenkomen in de kroeg, zowel voor als achter de bar. Hij heeft een zwak voor het schrijven van lekkere country-pop en rock. Hij is opgegroeid met zijn gitaar: Dann Thomas. Samen met band verovert hij inmiddels menig podium en festival. Lokale helden in wording. Met duidelijke invloeden van onder andere Bryan Adams word je door deze band meegenomen in de nummers vol emotie, recht uit het hart. Naast bandformatie laat Dann Thomas ook wel eens zijn gevoelige kant zien door solo op het podium te staan. In welke uitvoering ook: De ideale soundtrack voor dat ‘wide open highway’ gevoel!

Januari 2015 was voor Dann Thomas de start van een nieuw muzikaal avontuur. In verschillende bezettingen stond hij eerder op het podium, vanaf dit moment timmerde hij aan de muzikale weg zoals het de bedoeling is. Met optredens uiteenlopend van het Winteroffensief in Atak tot Fields of Joy tot het voorprogramma van the Golden Earring in het Hertme was Dann Thomas veel te zien on stage. Tijd voor een volgende stap; de presentatie van de eerste single!

In de laatste maanden van 2015 heeft Dann Thomas hard gewerkt om de single op te nemen, in de eerste maanden van 2016 heeft hij in samenwerking met Atak een videoclip geschoten voor het nummer “The Woman Is Always Right”. 16 april is het tijd om dit moment te vieren! Samen met band, solo en met muzikale vrienden neemt hij je  mee en laat hij horen wat hij in huis heeft en ook wordt de video officieel gereleased.

Voorprogramma wordt gedaan door een bekende: Daniel Cane.

Voorverkoop: € 6,00

Avondkassa: € 6,00

Servicekosten Atak: € 0,00

Deuren open: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

Zaal: Saxion Zaal

Kaarten;  https://www.atak.nl/agenda/dann-thomas-single-release