Het Rotterdamse trio de Wannebiezz maakt de titel ‘De Feelgoodband van Nederland’ wederom waar.

wan. alsMet hun nieuwste single ‘Als je ’t geluk zoekt’ bezingen zij het kleine geluk. Dat geluk dat we allemaal kunnen zien, als we er maar voor open staan. Arie, Rocco en Gilles laten met dit vlotte liedje de hectiek en verplichtingen van alledag voor wat ze zijn, om even een pas op de plaats te maken. Zo nu en dan eens stilstaan bij en genieten van wat je hebt in plaats van wat je wenst: het levert je van die waardevolle geluksmomentjes op.
Een prachtig thema om het voorjaar mee in te luiden! Wat is er nu mooier dan om in het voorjaarszonnetje de kleuren, geuren en geluiden om je heen bewust op je in te laten werken en te beseffen dat het leven eigenlijk best wel leuk is. Kortom: druk eens op de uit knop, ga op een bankje aan de waterkant zitten en volg de meeuwen in de lucht of dat bootje dat richting de horizon vaart.

‘Als je ’t geluk zoekt’ past uitstekend in het repertoire van de Wannebiezz en het feelgood-genre waar ze al ruim tien jaar patent op lijken te hebben. Het is een prima radioplaat die aanmoedigt om lekker mee te neuriën en die zelfs dé zomerplaat van 2016 kan worden. De release wordt uitgevoerd door het label UltimateDisk (Maurice Edelenbosch) en de plug- en promotie door Score Promotions (Dennis van der Kraan).

Info & boekingen: Wannebiezz.nl / ShowenZo.nl

Label: UltimateDisk.nl
Release: 13-04-2016

Muziek & Tekst: A. van Ballegooie, R. di Cabrio, G. de la Tourniquette
Productie: Kees Tel Pro