RONNIE VAN BEMMEL – DIE LAAIELICHTER

ronnie van bemmel laaiHij droomde er als jochie al van om zanger te worden en dat lukte: “Dat is iets om heel erg trots op te zijn, dat is iets heel erg waardevols en iets waar ik iedere dag van geniet. Gewoon het leukste wat er is”, aldus Ronnie van Bemmel. Vorig jaar mei lanceerde de sympathieke in in Jutphaas geboren zanger zijn album ‘Iemand Anders’. Het bevat 15 liedjes waaronder ‘Laat me’, ‘Hier in mijn café’, ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Voor niets’ en het door Ronnie zelf geschreven, ‘Als ik nog een keer zou trouwen’. 

 

De in Maarssen woonachtige zanger die vorig jaar Abraham ontmoette, nam voor zijn nieuwe single ‘Die Laaielichter’ wederom plaats achter de microfoon van de studio van Frank Verkooyen.

Velen zullen die titel herkennen van Gerard Cox. Hij zette dit liedje met kostelijke tekst  over een oplichter die nu gearmd met jouw ex door de stad loopt, in 1986 op de plaat. “Ik werd getipt door één van mijn geluidsmannen, om eens na te denken over het origineel van dit liedje van Gerard.  Ik was direct overstag want ik had al snel een idee over welke kant ik er mee op wilde. Frank Verkooyen heeft dat idee perfect uitgevoerd waardoor deze single het in het uitgaansleven vast weer geweldig gaat doen”, zo laat Ronnie weten. De polonaise kan ontrold worden want Ronnie en Frank Verkooyen hebben deze onvervalste vrolijkmaker in een gezellige en feestelijke versie gegoten dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade.