RIK HOOGLAND – JAMMER

Rik Hoogland - Jammer“Voor een avondje geweldig vermaak en variatie boek je Rikkie Hoogland”, al meer dan 30 jaar staat deze geboren, getogen en nog altijd in Utrecht woonachtige zanger, hierom bekend. Feest, de smartlap, soul, jazz, house, disco, Rik Hoogland draait er zijn hand niet voor om en is dus voor elke gelegenheid dé entertainer om vast te leggen.

Naast zijn rijke repertoire heeft deze ‘Utregse’ zanger ook eigen liedjes op zijn naam staan zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’ (tekst: Marianne en Jeffrey Weber), ‘Een doodgewone Utregter’ en het duet ‘Utereg me Kluppie’, uitgebracht met Danny Temming.

 

Rik Hoogland is The Boom! Music-studio in Breda ingedoken om daar de feestelijke en gezellige meezinger ‘Jammer’ op te nemen dat verschijnt op het jonge platenlabel: Nationale Artiesten Parade. “Na enkele producties uitgebracht te hebben over mijn geboortestad Utrecht, vond ik het nu eens tijd om iets landelijks te presenteren. Ik wilde een echte kroegen/feestplaat uitbrengen, denk dat mede dankzij Frank Verkooyen mijn wens aardig vervuld is met dit supergezellige nummer”, aldus Rik. Zowel de accordeonpartij als de blazerssectie werden voor deze single live ingespeeld terwijl Frank Verkooyen als producer achter de knoppen plaatsnam. Gooi er bij Rik een Euro in en hij zingt wat je horen wilt, en dat is nu inclusief zijn allernieuwste.. ‘Jammer’!