Publiek in tranen bij CD presentatie van Helemaal Hollands.

hh eigenwijsAfgelopen zondag was de albumpresentatie van ‘Eigenwijs’ van Helemaal Hollands. Een afgeladen Danceworld in Capelle aan den IJssel was getuige van de lancering van hun  nieuwe album. Van dit album ‘Eigenwijs’ staat ook de huidige single ‘Wat is het leven zonder vrienden’ al in diverse hitlijsten, ook in onze eigenwijze hitlijst van Overijssel; De Sterrenparade.

 

Een album vol dansbare liedjes waarvan de single WAT IS HET LEVEN ZONDER VRIENDEN de voorloper was. Met de feestknaller Finito starten Carlo en Leo de aftrap van het album..het publiek was zeer verrast over de veelzijdigheid van het repertoire,het merendeel in de zaal kon de tranen niet bedwingen bij de ballad ‘mijn laatste liedje..’ De heupen gingen los bij de ‘mash-up van Suzanne met la Collegiala en de tent op z’n kop met het unieke duet met Johan Veugelers de inhaker ‘Onder de toren’

Wij zijn erg onder de indruk van de opkomst en de reacties op de nieuwe liedjes!Best spannend want 80% is zelfgeschreven en we hebben meer dan een jaar keihard met Edwin van Hoevelaak in de studio in Holten gewerkt en alleen maar met top muzikanten aan de slag gegaan en dan dit resultaat is te gek!

Naast het album werd ook een deel van hun nieuwe show MEEZINGERSXL gepresenteerd een mix van Nederlands,Engels en Duitse medleys..het dak ging eraf. Achterover leunen is er niet bij want samen met Hanz Beekman en Edwin zitten wij alweer vol in de (inter)nationale medleys want de show gaat door het hele land reizen. Op 13 mei as in Tiel is de aller eerste MEEZINGERSXL met als gaste zangeres Marlane en de kaartverkoop loopt al super

Dat het album ‘EIGEN’WIJS’ klaar is voelt als een ontlading, de single ‘Wat is het leven zonder vrienden’ staat in alle playlisten en overal worden we geboekt je kan wel zeggen dat 2016 geweldig van start is gegaan…en t is pas april.

 

 

Het album bevat 11 tracks waarvan er 8 zelf zijn geschreven. Met hun twee stemmigheid is het is een echt HELEMAAL HOLLANDS album geworden EIGENWIJZE sound. Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en er is gebruik gemaakt van de beste muzikanten.

https://www.bol.com/nl/p/eigen-wijs/9200000056846151/

https://itunes.apple.com/nl/album/wat-is-het-leven-zonder-vrienden/id1096556592