Jij & Ik …. Ouder-kind gaan samen zingen.

jij en ikZingen met je eigen kind is een van de allerleukste dingen die je kunt doen. Bij ons thuis gebeurt dat ook heel vaak. Het gaat er dan helemaal niet om hoe mooi het klinkt, maar om het plezier dat je erin hebt! Wij zingen op momenten dat we met elkaar zijn, zoals in de auto en tijdens het koken. Daar genieten we enorm van! Op internet zie je ook heel vaak kinderen die het leuk vinden om met hun ouders te zingen.

Marco Borsato: Fantastische filmpjes levert dat op, er zitten prachtige stemmen tussen maar vooral zie je iedereen genieten. Jada & ik gingen nog een stapje verder. Wij mochten optreden voor een gigantisch groot publiek. Wat hebben we daar samen van genoten! En die kans krijgen jullie nu ook!

Want tijdens de tv-avond ‘Jij&Ik’ op 29 juni 2016 om 20.30u voor War Child op NPO1, vieren we de bijzondere band tussen kinderen en ouders. Door samen te zingen, te performen, te shinen. De band tussen kinderen en ouders is heel belangrijk. Als alles goed gaat, maar ook als het niet goed gaat. Dat geldt voor alle kinderen, dus ook voor kinderen die in oorlog opgroeien.

Vind jij het leuk om als ouder-kind koppel samen te zingen? En willen jullie het aan heel Nederland laten horen? Geef je dan nu samen op voor ‘Jij&Ik’. Wie weet worden jullie dan wel uitgekozen om voor één keer te stralen op een prachtig podium.

Aanmelden en meer informatie vind je op www.jijenik.tv. Klik op deze link en je leest precies hoe het werkt! Dus zing jij geregeld met je zoon of dochter? Geef je dan op? Vind je dat papa of mama mooi kan zingen, ben je tussen de 7 en 16 jaar en lijkt het je leuk om samen een lied te zingen voor iedereen die kijkt? Geef jullie dan snel op!

 

https://www.youtube.com/watch?v=_DykeTaSB_Q

 

https://www.youtube.com/watch?v=chWkgJgTw1M