Op 1 mei presenteren ” De 2 W’s ” hun nieuwe single “Jij en Ik “

2 w's jij en ik bEen juweeltje wat de mannen gekscherend Tilburgse Palingsound hebben genoemd, dit omdat opnieuw het duo Marc Daniels en Arnold Jansen tekenen voor de tekst en muziek van dit feelgood liedje. “De 2 W’s”, vader en zoon, timmeren al ruim vijf jaar als duo aan de muzikale weg.  Na een gelegenheidsoptreden kwamen er zoveel positieve reacties dat er  gezocht werd naar passend repertoire.

Mooie Nederlandstalige liedjes was het uitgangspunt.  Er kwamen meer en meer boekingen en ook kwam de eerste single uit.  “Zolang ik adem” is een prachtige ballade en past prima in dat rijtje ‘mooie liedjes ‘.  Met single nummer twee, “Wat een gezelligheid”, laten ” De 2 W’s ” horen dat ze ook een feestje kunnen maken. Een optreden van dit duo is dus afwisselend. Een luisterliedje en gezellig meedeinen, alles komt voorbij. De nieuwe single is er vanaf 1 mei. Hier laten “De 2 W’s” horen geen ééndagsvlieg te zijn.
“Jij en Ik ” heeft een mooie melodielijn en ligt goed in het gehoor. Het producersduo heeft met de tekst van “Jij en Ik ” de band prima weergegeven tussen vader en zoon, echte vrienden van elkaar. Maar er is zeker op gelet dat iedereen zich in deze single kan herkennen. Of het nu gaat over de band tussen man en vrouw of vriendinnen of grootouders en hun kleinkind.  Een moment van “Jij en ik ” kennen we allemaal.