Noodweer teistert videoclip opnames van Joey Hartkamp

joey hartkamp dans met mne mee jpegOnlangs nam Joey Hartkamp de videoclip van zijn nieuwe vrolijke en zomerse single ‘Dans Met Me Mee’ op maar het had niet veel gescheeld of de opnames waren compleet in duigen gevallen.  “De dag begon prachtig met veel zon maar we waren nog geen uur bezig en het sloeg compleet om naar windkracht 7 en donkere wolken” aldus Joey. Het mocht de pret niet drukken voor de zanger en het productie team en er werd met man en macht gewerkt om de videoclip toch op te nemen.

Ik had ontzettend veel medelijden met alle figuranten waaronder veel kinderen maar het was fantastisch om te zien hoe iedereen ondanks de kou toch vrolijk wist te blijven en er iets heel moois van wist te maken”. Volgens Joey sloot alles perfect aan bij de regel ‘Zie je de zon soms eventjes niet, ’t zit in je hart en een vrolijk lied’ die te horen is in het liedje.

Qua temperatuur laat de zomer dus nog even op zich wachten maar met de zomerse klanken van ‘Dans Met Me Mee’ en de vrolijke videoclip, kan het niet lang duren tot de zomer ons allemaal gaat bereiken, zeker op muzikaal vlak!