Nog steeds feest als Helemaal Hollands is geweest.

hh rtvoost dsp marita 150En dat was het vanmiddag ook bij RTVOOST in de studio. Carlo & Leo hadden gespreksstof voldoende (daar hebben ze nooit gebrek aan).  Ze hebben namelijk vorige week een nieuw album uitgebracht en kwamen LIVE 2 nummers zingen.

 

16 jaar is het duo al samen op pad. 16 jaar samen onderweg en het is nog steeds leuk, aldus Leo. ‘We hebben het leukste vak toch?’. De kracht van Helemaal Hollands begint bij hun zelf. De kracht brengen ze op het podium tot ‘leven’. Daar zijn ze op elkaar ingespeeld en hun entertainment waarde ligt hoog!. Wat de mensen leuk vinden gaan we zingen. Aanpassen aan het publiek, aanpassen aan het soort feest. Hun gekleurde jasjes hangen inmiddels op zolder, de Casual jassen hebben nu hun entree gemaakt.

En nummers dat hebben ze voldoende in hun ‘koffer’. Nu is er dan een compleet nieuw album bij gekomen. ‘Eigenwijs’ is de titel. Hiervoor waren ze veel in het oosten, want het komt uit de studio van Edwin van Hoevelaak.

Een verrassend album is het geworden, zeer diverse nummers…… van een uptempo nummer  als ‘Wat is het leven zonder vrienden’ tot het gevoelige ‘Mijn laatste lied’& ‘Zonder Jou’…. Van het duet ‘Onder de toren’ met Johan Veugelers tot het opzwepende ‘Vakantie’ en VOF de Kunst zijn ‘Suzanne’ speelt ook nog een rol op het album.

Benieuwd geworden naar het album? Bestel hier ; https://www.bol.com/nl/p/eigen-wijs/9200000056846151/

hh rtvoost dsp marita 500LIVE zongen de heren vanmiddag ‘Wat is het leven zonden vrienden’ ( dat ook in onze Sterrenparade hitlijst staat)  en ‘Vakantie’ ( potentiële hit voor de komende zomer? Red.)

 

 

 

 

hh page 630 dsp