De nieuwe weg van Kevin Madero

Kevin Madero - Miljoenen nachtenElke artiest krijgt er vroeg of laat mee te maken: De carrière gaat goed, en het is tijd voor een volgende stap. Dat was ook bij Kevin Madero het geval. U kent Kevin Madero al van zijn voorgaande singles: “Dat komt allemaal door jou”, “Mijn eerste woord”, “Zomerparadijs” en “Zo zonder jou”.

 

Omdat Kevin constant bezig is met vernieuwing van zijn sound, werd voor zijn nieuwe single “Miljoenen nachten” gekozen om het over een andere boeg te gooien. Samen met zijn producer Peter van Nierop is hij de studio ingegaan, om de nieuwe “Kevin Madero” sound te creëren. Een sound voor een breed publiek, met een lekkere zomerse inslag. De live gitaar en accordeon maken de single compleet.

Zondag 3 april was de releaseparty van “Miljoenen nachten”. Een zeer geslaagde en gezellige middag. Het eerste exemplaar van zijn single werd overhandigd, en vele collega artiesten zorgden mee voor een onvergetelijke middag en avond.

Achter de schermen wordt alweer druk gewerkt aan een knallende opvolger voor “Miljoenen nachten”. Uiteraard hoort u daar t.z.t. meer over.