Nieuwe single DOUBLE ORANGE

double orange kom hou me vastDOUBLE ORANGE is de artiestennaam van Ruud Koster en Petry Martens.Hun nieuwe single heet ; Kom Hou Me Vast .

 

 

PETRY komt uit Mierlo-Hout en de eerste kennismaking met muziek waren de pianolessen waarna het zingen toch ook heel belangrijk werd. Na een zangopleiding van drie jaar heeft zij dit afgesloten met een single.
Met bands als Gamble, Smash en Slipper speelde zo’n 180 keer per jaar van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam en veel in Duitsland.
Daarna verder als solo zangeres, Patty Wood, met country rock repertoir. Na veel optredens en diverse country festivals deed zij ook mee aan regionale en landelijke talentenjachten waarmee zij diverse prijzen heeft gewonnen.

RUUD komt uit Eindhoven en was als kind al bezig met verkleedpartijtjes en playback acts.
Ook deed hij mee aan diverse talentenjachten en aan de playbackshow van Hennie Huisman waarmee hij de eerste prijs behaalde. Daarna gooide hij het wiel om en ging live zingen.
Na een aantal jaren zangles te hebben gehad werd er een duo gevormd Maxwell & Reeves. Een geweldige tijd met veel optredens. Daarna nog een aantal jaren gezongen in dinnershows met o.a. een act als Julio Iglesias die hij perfect weet te evenaren.