Nieuwe single Tommy van den Hurk “Mars of Jupiter”

Tommy van den Hurk - voorkant hoes Mars of JupiterDeze Brabantse zanger uit Eindhoven weet wat gezelligheid is. Hij komt uit een muzikale familie, zingen en entertainen is met de paplepel ingegoten. Met zijn debuutsingle “Katarien” wist Tommy het publiek voor zich te winnen. Tommy’s repertoire bestaat uit Hollandse meezingers van toen en nu en natuurlijk zijn eigen singles,  “Jij bent de zin van mij leven” en “Doe maar normaal” en dan nu de nieuwe single “Mars of Jupiter”.

 

De komende tijd zal Tommy veelvuldig in de studio van Peter van Nierop  te zien zijn vanwege de voorbereiding van z’n aanstaande album. Hierop komen naast 4 “oude”liedjes 5 nieuwe tracks op te staan.  Z’n zangcarrière kent  een stijgende lijn en ook z’n agenda is prima gevuld.

“Mars of Jupiter” is geschreven door Frank van Etten. Productie Peter van Nierop. Studio Strictly Music. RTV Promotie Nel van Olm