NIEUWE SINGLE TINA VAN BEECK GENAAMD “WAT IS HET LEVEN FIJN”

tina van beek levenEven was het stil rondom Tina van Beeck. Dit was niet zonder reden. Als moeder van drie kinderen ga je bepaalde fases door. Tina heeft gebruik gemaakt van de periode om te genieten als moeder, maar ook als oma. Ze heeft niet stil gezeten, want muziek stroomt door haar bloed. Een album is het resultaat. Het album zal pas over een maand uitkomen, maar de single “Wat is ’t leven fijn” geeft meteen weer, waar het bij Tina om draait.

Gezelligheid, feest, dansen zijn enkele woorden die bij je binnenschieten bij het horen van deze foxtrot. “Wat is ’t leven fijn” omschrijft het gevoel hoe het is om een artiest te zijn. Als klein kind droom je ervan en hoe mooi is het om op latere leeftijd dan je passie te kunnen delen met anderen. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de productie van het album. In de single “Wat is ’t leven fijn” laat Manfred zijn vingers los op zijn accordeon met een passende solo, zoals we van hem gewend zijn. Kortom: Een vlot, sfeer makend lied met feest-ingrediënten. Nu is het alleen nog even geduld hebben tot het album er is.

Promotie: Score Promotions