Nieuwe single Lenie Gerrits “Zoals Vroeger”

Lenie Gerrits zoals vroegerDe grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan. Hij heeft een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, daarmee brengt hij uw feestje tot grote hoogte!

 

Zijn eerste single “Geen Tijd” kwam in 2008 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale radio en tv zenders. maar zijn grootste hit kwam achter zijn naam te staan met zijn tweede single “De Rolleman”. Vooral bij het publiek, radio en tv waar dit Nederlandse lied nog steeds ongekend populair is, is Lenie een absolute topper. Dit bewijst ook de verkopen van zijn debuut album “Als jij maar bij mij bent” en het album “Voor Jou” waarvan al vele duizenden exemplaren over de toonbank gingen.

Nu is er dan de nieuwe single geschreven door Henny Thijssen, Justin Pieplenbosch, de productie is gedaan door Justin Pieplenbosch en Johnny Sap. Een echte opvolger van de “De Rolleman” met als titel “Zoals Vroeger” een single die een hoog meezing gehalte heeft.