Nieuwe single Johnny Valentino.

Johnny Valentino - Kom ga ervoor (Front)Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Kom ga ervoor” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, ras entertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Enjoy Yourself”.
Geniet van alle dingen van het leven, maak er wat van en doe je best. Dit wordt inmiddels cd nummer 15 van Johnny, die met zijn shows een veelgeziene gast is in binnen en buitenland.
Johnny is klaar voor de zomer en gaat er met zijn positieve vibe weer keihard tegenaan. Kom Ga Ervoor! De single wordt uitgebracht door UltimateDisk.nl en de plug en promotie wordt verzorgt door Score Promotions. Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny en hij is makkelijk op elk feest in te passen. Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn over de top kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen. Johnny heeft een super repertoire om op elk Hollands feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show. Alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en gelachen heeft, komen voorbij.

Overal waar Valentino komt is het feest! Voor alle leeftijden, van Junior tot senior! Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop. Wilt u niet dat het een megafeest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit. Hij is werkelijk DE entertainer voor uw Party!