Nieuwe single Dennis van Dijkhuizen

dennis van dijkhuizen - ga maar naar die ander“Ga maar naar die ander”, dat is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen, die a.s. Donderdag  wordt uitgebracht.. Het is alweer de 17e single die van Dijkhuizen uitbrengt. Dennis van Dijkhuizen, o.a. bekend van “Onder je balustrade”, “Jij bent mijn hemel op aarde” en “Geef me nog een laatste kans”, kiest ook dit keer voor een lekkere volkse sound. “Ga maar naar die ander” is een lekker vlot nummer waarvan Dennis zelf de Nederlandse tekst heeft geschreven.

 

Het nummer zal vooral mensen aanspreken die zijn bedrogen in een relatie en nu op zoek zijn naar de ware liefde. Het nummer is opgenomen in de studio van Gerto Heupink uit Enschede en zal wederom worden uitgebracht onder het label “Jamie-Lynn Records”. Stefan van Dijkhuizen van digipal.nl heeft wederom het ontwerp van de cd-kaft gemaakt. De videoclip is gemaakt door Robert Vegt. Vanaf Donderdag 28-04-2016 is het nummer ook digitaal te verkrijgen via de bekende portals zoals I-Tunes, Spotify etc. Op zaterdag 21 mei houdt Dennis zijn cd presentatie bij de “Dancing Wolves” aan de Vlierstraat 89 in Enschede. Er komen diverse artiesten en de presentatie ligt in handen van Marcel Veldman. Het geluid wordt verzorgd door Combinatie Zuid. De entree is gratis.