NIEUWE SINGLE COEN LANING OP HET LIJF GESCHREVEN

Coen Laning Een Ster Die Altijd Straalt“Een Ster Die Altijd Straalt” is de titel van de gloednieuwe single van de in Groningen geboren zanger Coen Laning. Hiermee heeft Coen een heerlijke voorjaarssingle in handen. “Ik hoop dat dit nummer het net zo goed gaat doen als mijn voorgaande nummers, al heeft deze single wel een speciaal gevoel. De titel van de single is echt op mijn lijf geschreven, mede omdat ik dit jaar in het huwelijk zal gaan treden”, aldus Coen.

Al op zeer jeugdige leeftijd was de in 1974 geboren Coen Laning helemaal in de ban van het zingen, dromend over een carrière als zanger. Nu vele jaren later heeft Coen Laning vele podia mogen betreden en al diverse singles op zijn naam staan zoals “Dit Is Jouw Dag”, “Een Echte Vriend”, “Puur Geluk” en een duet met zangeres Rika “De Zon Gaat Schijnen”. De nieuwe single “Een Ster Die Altijd Straalt” is wederom geschreven en geproduceerd door de bekende producer Gerto Heupink, die al vele succesvolle producties op zijn konto kan schrijven. Met “Een Ster Die Straalt” heeft Coen een heerlijke single in handen. De bijbehorende videoclip is volop te zien op de clipkanalen.