‘Meisjes blijven meisjes’ volgens Alessandro.

allesandro meisjesAlessandro Wempe ( kennen we o.a uit Junior Songfestival 2012)  wordt in augustus 18 jaar en dat is te merken aan zijn nieuwe track: ‘Meisjes blijven meisjes’. Het pakkende zomernummer is vorige week uitgekomen.

 

We kennen hem misschien nog als de jonge hunk die in 2012 bekend werd met het Junior Songfestival. Toch is die “kleine jongen” nu gegroeid. Alessandro Wempe wordt in augustus 18 jaar en dat is te merken aan zijn nieuwe track: ‘Meisjes blijven meisjes’. Het pakkende zomernummer is op 15 April uit gekomen en belooft een hit te worden. In oktober vorig jaar heeft er een grote verandering plaatsgevonden in Alessandro zijn carrière. De inmiddels jongeman is een samenwerking aangegaan met het jonge muzieklabel La Fabrica Artistica. Daarnaast heeft hij een nieuw managementcontract getekend bij  Damenson. Dat bleek goede zet, bewezen door ‘Fuego’, het eerste nummer wat in deze gouden driehoek werd uitgegeven. De hete track met minstens zo warme clip heeft maar liefst 5 weken in de tipparade gestaan. “Met zo’n formule kunnen er alleen maar mooie dingen aankomen. Of dit in de vorm van een album is of een EP kan nog niemand zeggen.” aldus Frank van der Stokker, manager van Alessandro. Ondertussen blijft er nieuwe muziek van hem verschijnen en groeien zijn fans met hem mee. De lange kleine jongen is nu groot.

 

Zijn vorige single ;

https://www.youtube.com/watch?v=SbR_owrmZH4

https://www.youtube.com/watch?v=A6H-sILbJYM