MARK BOUWERS (25) UIT COEVORDEN BRENGT ZIJN DEBUUT CD UIT.

marc bouwers stormMark heeft een aantal jaren in een band gezongen en besloot om solo te gaan, nadat hij kennis heeft gemaakt met Willem de Bie van All 4You Events, kwamen beiden al vrij snel op het idee om een CD op te nemen in de studio van All 4You Records in Coevorden.

 

Dit prachtige nummer wat oorspronkelijk uit Zuid Afrika komt, was daar een grote hit, en natuurlijk hopen wij dat dit de grote doorbraak zal worden van “Mark Bouwers”. Mark Bouwers wil niets liever dan heel Nederland dit mooie lied laten horen, en er komt dan ook een grote promotour door heel Nederland, en zijn er al een tal van afspraken met radiozenders gemaakt.

Mark Bouwers & All 4You Records zijn ook al met het 2e nummer druk bezig om zo snel mogelijk de opvolger van dit nummer te laten horen, en het word wederom  een erg mooi en speciaal nummer