Release vandaag; Mainstreet zegt ‘Goodbye’ met laatste single.

mainstreet Goodbye_LR-768x768Na vijf succesvolle jaren kondigt boyband MainStreet aan via hun site, voorlopig te stoppen. Ze doen dit met een afscheidsconcert in TivoliVredenburg en laatste single ‘Goodbye’. Gisteravond waren MainStreet bandleden Nils Kaller, Owen Playfair, Rein van Duivenboden en Daan Zwierink te gast bij RTL Boulevard waar zij het voorlopige einde van de band aankondigden.

 

Om hun fans, de Mainiacs, nog een laatste ode te brengen geeft MainStreet op zondag 19 juni een afscheidsconcert in TivoliVredenburg en wordt vandaag (7 April) de laatste single ‘Goodbye’ gereleased.

Vijf jaar MainStreet

Nils, Owen, Rein en Daan vormden zo’n vijf jaar geleden de band en worden nu allen achttien. Ze willen zich afzonderlijk focussen op andere projecten en hun studies.

Rein: “MainStreet was mijn jeugd, ik was twaalf toen ik Nils, Owen en Daan leerde kennen. We kunnen nu al terugkijken op een geweldige carrière in de muziek. Niemand had kunnen voorspellen welke gekte wij in vijf jaar tijd zouden meemaken.”

Daan: “We willen nog één hoogtepunt toevoegen en dat doen we met een groots concert voor onze trouwe fans.” Nils: “We hebben zoveel samen meegemaakt en zijn elkaars beste maten geworden. Nu is een goed moment om ieder onze eigen weg te gaan, maar we blijven elkaar natuurlijk volgen en steunen.” Owen: “Onze laatste single ‘Goodbye’ is heel speciaal voor mij. Samen met het concert zijn dit mooie afsluiters van de achtbaanrit die we met MainStreet hebben gemaakt.”

MainStreet Mijlpalen

De vier jongens van MainStreet ontmoetten elkaar in 2011 tijdens de vooraudities van The Voice Kids en vormden de band MainStreet. Met hun debuutalbum ‘Breaking the Rules’ uit 2013 schreven ze meteen geschiedenis door op nummer 1 binnen te komen in de albumcharts. De eerste single van dit album, Mind is Blown, belandde in de single top 10. Daarna volgden er onder meer uitverkochte tours, vele festival optredens, de support act voor Justin Bieber in het Gelredome, ambassadeurschap voor de vrijheid op 5 Mei 2015 en miljoenen views en streams op YouTube en Spotify. Eind vorig jaar verscheen de biografie ‘MainStreet – The Story So Far’ en het album ‘Change is Good – The Singles Collection’.

Vanaf morgen 7 April, is de laatste single ‘Goodbye’ te vinden op o.a. YouTube, Spotify en iTunes. De ticketverkoop van het concert op 19 Juni in TivoliVredenburg Ronda te Utrecht start aanstaande Zaterdag 9 April om 10u via ticketmaster.nl en mainstreetmusic.nl.