“LIESBETH, een musical over Liesbeth List”.

liesbeth list m“Ik kan het nog niet geloven! Theaterproducent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment komt met een biografische musical over mijn leven en carrière”, laat Liesbeth List weten op haar website.  De musical “LIESBETH” zal te zien zijn vanaf het najaar 2017 en de regie is in handen van Paul van Ewijk.

Theaterproducent  DommelGraaf & Cornelissen Entertainment komt met een biografische musical over het leven en de carrière van Liesbeth List. De musical LIESBETH zal vanaf het najaar van 2017 in de theaters te zien zijn in een regie van Paul van Ewijk.
Artistiek directeur Hans Cornelissen: : Naast onze ambitie om internationale titels in de theaters te brengen blijven we in eigen huis nieuwe producties ontwikkelen, zoals voorheen o.a. “Het meisje met het rode haar”, “Op hoop van zegen”, “Wat zien ik?! en nu dus de musical over List. “Het levensverhaal van dit icoon is zo intrigrerend.  Als kind geïnterneerd in een Jappenkamp, moeder verloren, pleegouders op Vlieland en op latere leeftijd toch nog een dochter van haar grote liefde.  En dan die ongelofelijke carrière met veel hoogtepunten, maar ook moeilijke periodes, Repertoire van o.a. Shaffy, Brel, Aznavour, Theodorakis, Piaf en Frank Boeijen en daarnaast televisie- en toneelrollen, gouden- en platina platen, Edisons, persprijzen en diverse officiële onderscheidingen”.
Liesbeth: “Ik vind het een wonder dat dit mij mag overkomen. Ik heb er geen woorden voor!”