Kian Derry bied troost met single ‘’Dichterbij’’

wal 125x124 Std [379-586]Vlaamse zanger Kian Derry lanceert naar het succes van ‘’Ode aan Eddy Wally’’ zijn nieuwe single genaamd ‘’Dichterbij’’. Zijn single was al eerder dit jaar klaar, maar door het plotselinge overlijden van zijn grote idool Eddy Wally heeft Kian Derry ervoor gekozen om ‘’Ode aan Eddy Wally’’ opnieuw te lanceren.

 

‘’Dichterbij’’ dat is de naam van zijn nieuwe single, deze naam is tot stand gekomen uit een plotseling samenspel met Martin Sterken.  Kian Derry vertelde Martin dat hij mensen niet graag ziet huilen en ze het liefst troost bied zo zijn ze op het idee gekomen van deze single.

Kian Derry heeft wederom gekozen zijn gehele promotie en plugging over te dragen aan VHM Records in Nederland.  Zijn single “Dichterbij” is geproduceerd in de studio van Martin Sterken. Kian Derry werkt al lange tijd samen met Martin waarmee hij al vele singles en één full album heeft uitgebracht.  Zijn single ‘’Dichterbij’’ is een voorloper op zijn CD Album die medio oktober dit jaar verschijnt.

Meer informatie en interviews over Kian Derry vind u op de website van vhmrecords.nl