Kay van Raamsdonk gaat voor een Hoofdprijs !

kay van RMensen rond Kay van Raamsdonk weten het al langer; “Iemand die een mooie muzikale toekomst tegemoet gaat en waar dus rekening mee moet worden gehouden de komende jaren”. Nadat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties de zanger met looks en stem in het vizier kreeg, werd aan Kay zelfs de kwalificatie: “Een nieuw pareltje van de Nederlandse muziek” gehangen.

De Amsterdammer is al enige tijd actief in de muziek maar zet in alle rust een koers uit voor de toekomst. Nadat hij door het zingen van een liedje van Gerard Joling zoveel goeie respons kreeg, ontdekte Kay dat dit is wat hij wil.

Na een positief verlopen gesprek met Ronald Visch ging tekstschrijver Co van Raaijen aan de slag met wat de eerste single voor Kay moest gaan worden. Hij schreef en componeerde de track ‘Deze hoofdprijs is van mij’ dat werd geproduceerd in de studio van Hans Rusche. Een swingend en lekker temperamentvol nummer dat op muzikaal vlak in vrolijke en zomerse sferen is opgebouwd. Al met al een dijk van een debuutsingle van deze zingende adonis zoals Kay van Raamsdonk al vaker is genoemd.

De CD single ‘Geef mij haar terug ’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/611612013