K-otic met reünie-concert naar HMH

K-otic – Reünie

In 2001 is het in de Heineken Music Hall ooit begonnen voor K-otic. Vijftien jaar nadat de popgroep de zaal als allereerste act opende, zullen zij nog één keer al hun hits ten gehore brengen in een bijzondere en unieke show. De reünie wordt mede mogelijk gemaakt door een geslaagd crowdfunding project, waarbij ze maar liefst ruim 58 duizend euro wisten te verzamelen.

 

K-otic had zelf het volgende te zeggen over hun aankomende reünie: “We zijn overdonderd en ontzettend dankbaar voor alle support die we hebben mogen ontvangen van onze fans, de media en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. We zijn druk met de voorbereidingen om er een onvergetelijke avond van te maken.

Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 8 april om 10:00 te koop via www.koticlive.nl. ( Arenapoort.nl)

 

kotic poster