Jubileum Jeroen Stevens was zeer geslaagd!!!

jeroen stevens 10 jubGisteren vierde Jeroen Stevens zijn 10-jarig jubileum in Zaal Twaalf te Vlagtwedde. Na 13 maanden met de voorbereiding te zijn bezig geweest was dan  eindelijk de dag aangebroken. Zijn jubileum werd groot gevierd met diverse optredens van collega’s die Jeroen in de Afgelopen 10 jaar heeft ontmoet.

De gasten werden getrakteerd met onder andere Isabella Smit (bekend van Utopia), Wesley Klein, Freshkid (The Nextpoptalent, Sasja Brouwers, Ron  en Nick de Ridder, Christa Kerdijk, Janneke de Roo, Wout van der Lei,  Saskia Damen, Nick Monnikhof, Dennis van Dijkhuizen, Marco de Hollander, Karin Welsing en een fantastische van The ReVue.

Deze formatie laten de tijden van Boney M herleven en Jeroen kreeg van hen een ingelijste herinnering van deze dag. De presentatie lag in handen van een goede vriendin Elly de Graaf, die bekend werd door haar rol als Rosa Gonzalez in GTST. Jeroen besloot zelf het feest te openen en dit deed hij met het lied “Ongelijke Strijd” van Grad Damen. Het lied waar het voor Jeroen allemaal mee begon. Tijdens het zingen liep hij het podium op met een foto van wijlen Ron Knol. Ron van artiestenbureau Twenterand gaf Jeroen een aantal keren een podium. Voor dat Ron het leven verliet beloofde Jeroen hem een podium te geven waar Ron niet meer bij aanwezig kon zijn. Ron overleed op 14 januari 2016.

April 2016 is voor Jeroen nu al onvergetelijk. Zijn single “Hart van Engel”, die geschreven is door Jansje Naberman na het overlijden van haar zus Marja, wordt door iedereen ontzettend goed ontvangen. Deze zanger uit het Groningse Musselkanaal werd benaderd door een platenmaatschappij. Eerst dacht dat hij dat hij in de maling werd genomen omdat het 1 april was, maar dit bleek geen grap te zijn. Ze zijn nu bezig een plan van aanpak. Ook werd Jeroen op 4 april bekroond met de titel “Regioheld van RadioNL” en schoof hij aan in de studio bij Hessel Wijkstra tijdens “Op Volle Kracht”.

Het gaat Jeroen voor de wind en het kon natuurlijk niet uitblijven dat Jeroen het lied niet ging zingen tijdens zijn jubileum. Moe, maar voldaan en met een goed gevoel kijk ik terug op een zeer
geslaagde dag. Ik daarom ook iedereen bedanken die mij een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Natuurlijk dank ik ook de mensen die er niet waren, maar mij toch al 10 jaar lang steunen en die in mij geloven, laat Jeroen in dit bericht aan De Sterrenparade weten.
Voor wie meer over Jeroen willen weten kunnen een bezoekje brengen aan zijn  website. www.jeroenstevens.com

jeroen stevens 10 jub