JESSICA MALFAIT; SPREKEN IS ZILVER MAAR ZWIJGEN IS GOUD

jessica malfait sprekenIn het jaar dat Jessica Malfait haar 20-jarig artiestenjubileum zal gaan vieren, verschijnt een nieuwe single van de uit Breda afkomstige zangeres. De opvolger van het prachtige levenslied ‘Jij Kan Me Maken, Jij Kan Me Breken’ dat in 2014 meer dan uitstekend is ontvangen, heeft de titel ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ meegekregen.

 

Twintig jaar geleden zette Jessica haar eerste voorzichtige stapjes in de muziekwereld. Aanvankelijk achter de microfoon als presentatrice maar al snel nam ze in de studio haar eerste single op: ‘Wie Dans Met Mij’. Jessica stond destijds volop in de schijnwerpers en was dan ook regelmatig te gast bij diverse radio- en televisiezenders. Nadat ze meerdere  singles en albums had uitgebracht verzamelde de zangeres in 2012 een nieuw team om haar heen om zo haar carrière een boost te kunnen geven. De singles ‘Baila Mi Amor’, ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’ en ‘Jij Kan Me Maken, Jij Kan Me Breken’, uitgebracht door JC-Records, waren het gevolg.

 

De door Jeffrey Weber geschreven- en door Manfred Jongenelis geproduceerde nieuwe single ‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’, is 3 april jl. feestelijk gepresenteerd in St. Willebrord. Frank van Etten nam de uitreiking voor zijn rekening en diverse collega artiesten zorgden voor de muzikale omlijsting tijdens dit geslaagde evenement. Een vlot en muzikaal gezien modern aangekleed levenslied, eentje met karakter én een boodschap zoals je ze anno 2016 eigenlijk nog maar zelden tegenkomt. Het kan dan ook haast niet anders, de liefhebber van dit genre gaat deze single met open armen ontvangen.

 

‘Spreken Is Zilver Maar Zwijgen Is Goud’ van Jessica Malfait is te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single te koop zal zijn bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel.