Jan Smit deelt geluksmomenten met Ferry, Edsilia, Britt en Niek.

JanSmit_AlsJeD'rNietBent_defVandaag is de gloednieuwe videoclip van de tweede single van Jan Smit getiteld ‘Als je d’r niet bij bent’ verschenen. De videoclip zit vol mooie momenten van fans en BN’ers. Na een oproep bij RTL Boulevard 4 weken geleden hebben fans massaal hun mooiste momenten ingestuurd om mee te doen aan Jan zijn nieuwe videoclip.

 

Ook prominenten maken hun opwachting en hebben een selfie video ingestuurd. Zangeres Edsilia Rombley, acteur en zanger Ferry Doedens en acteurs en bekende vloggers Britt Scholte en Niek Roozen doen mee aan de video.

 

 

Deze single is de tweede release ter ere van het 20-jarig jubileum van Jan Smit in aanloop naar zijn nieuwe album ’20’. Zijn nieuwe album komt op 20 september uit.

‘Als je d’r niet bij bent’ is geschreven door Jan Smit en Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en viert het leven. “Ik vind het belangrijk om de mooie momenten in het leven te koesteren en met mijn tweede single ‘als je d’r niet bij bent’ wil ik dit aan iedereen meegeven” aldus Jan Smit.

Deze week zal ook de bijbehorende videoclip gereleased worden. Naast ITunes zal de track ook op de streaming platformen te beluisteren zijn.

In aanloop naar het nieuwe album ’20’ zal Jan Smit iedere maand op de 20e een nieuwe single releasen voor zijn fans.