Jan Smit deelt geluksmomenten in ‘Als je d’r niet bij bent’

JanSmit_AlsJeD'rNietBent_defVandaag is de gloednieuwe tweede single van Jan Smit getiteld ‘Als je d’r niet bij bent’ verschenen. Deze single is de tweede release ter ere van het 20-jarig jubileum van Jan Smit in aanloop naar zijn nieuwe album ’20’. Zijn nieuwe album komt op 20 september uit.
‘Als je d’r niet bij bent’ is geschreven door Jan Smit en Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en viert het leven. “Ik vind het belangrijk om de mooie momenten in het leven te koesteren en met mijn tweede single ‘als je d’r niet bij bent’ wil ik dit aan iedereen meegeven” aldus Jan Smit.

Deze week zal ook de bijbehorende videoclip gereleased worden. Naast ITunes zal de track ook op de streaming platformen te beluisteren zijn. Beluister de track op Spotify via deze link.

In aanloop naar het nieuwe album ’20’ zal Jan Smit iedere maand op de 20e een nieuwe single releasen voor zijn fans.