Ibiza is de locatie voor nieuwe clip Jan Smit.

JanSmit_DeHoeken_iTOmdat Jan Smit dit jaar 20 jaar in het vak zit, heeft hij voor dit feestjaar een uniek idee bedacht.. Elke 20e van de maand brengt hij een nieuwe single uit en een bijbehorende clip. Met ‘De hoeken van de kamer’ luidde hij het jubileumjaar in en voor de volgende single ‘Als je er niet bij bent’ gaat de clip worden opgenomen op Ibiza. Jan is daar op dit moment voor ‘De Beste Zangers’ opname.

Dit jaar gaan acht Nederlandse zangers/zangeressen strijden op het zonnig Ibiza om de titel ‘Beste Zanger’, waar Jan Smit de presentatie doet. De artiesten van dit jaar zijn; O’G3ne, Willeke Alberti, Jeroen van der Boom, Brownie Dutch, Sharon Doorson en René van Kooten.

Vanaf zaterdag 21 mei 2016 is dit te zien bij AVROTROS op NPO1.

De Sterrenparade.