‘Honkie Tonkie Pianissie’ opnieuw in de hitlijsten!

kees haakNico Haak vierde in de jaren zeventig zijn grootste successen met o.a. ‘Foxie foxtrot’ en ‘Is je moeder niet thuis’ , maar uit 1974 komt ook een hele bekende… ‘ Honkie Tonkie Pianissie’. Dit nummer is opnieuw opgenomen. En wie kan dat nu beter dan zijn eigen zoon Kees Haak.

De single Honkie Tonkie Pianissie is door Kees opgenomen in de Rooftop Studios in Holten door Edwin van Hoevelaak. Alle info & boekingen: www.keeshaak.nl

 

 

Op 13 November 2015 was het precies 25 jaar geleden dat de sympathieke volkszanger Nico Haak plotseling overleed. Precies op deze datum heeft zijn zoon Kees Haak een eerbetoon uitgebracht aan zijn vader. De single “Zullen we met z’n alle nog wat nemen” ging in productie bij Holliwood Records in Holten en is volledig geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Kees zal dan ook zeker geen eendagsvlieg zijn. Samen met zijn platenmaatschappij is een afspraak gemaakt voor het komende jaar om 5 singles uit te brengen.