Het Haakgeluid van ‘Honkie Tonkie Pianissie’

kees haak honkie tonkieNa het succes van ‘Zullen we met z’n allen nog wat nemen’ komt Kees Haak ditmaal met een waar feest van herkenning. ’Honkie Tonkie Pianissie’, één van de grootste hits van Nico Haak, wordt door jongste zoon Kees met het typische ‘Haakgeluid’, wederom tot een waar feestje gemaakt.


Met een serieuze passie voor het nalatenschap van zijn vader en met eenzelfde gevoel voor humor past de uitvoering van de sympathieke Kees perfect bij een totaal opgefriste uitvoering van deze nostalgische hit. Muziek om te denken aan vroeger of gewoon heerlijk vrolijk van te worden en mee te zingen, ‘Honkie Tonkie Pianissie’ zorgt gegarandeerd voor een glimlach bij jong en oud!

‘Honkie Tonkie Pianssie’ is geproduceerd door Edwin Hoevelaak en opgenomen bij Holliwood Records. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Delftenaar Nico Haak overleed. Zoon Kees blijkt niet alleen de vocale talenten van zijn vader te hebben, maar ook zijn podiumkracht. Dat smaakt naar meer, want ook bij deze nieuwe generatie geldt: Haak gevraagd, feest geslaagd!

Bekijk hier de nieuwe videoclip van ‘Honkie Tonkie Pianissie’