Glennis Grace gaat een andere richting in qua sound, taal en muziek.

glennis grace hurts like hellVandaag is het 5 jaar geleden dat Glennis Grace haar eerste nummer 1 hit scoorde met Afscheid. Wat begon als een simpele deelname aan het programma veranderde haar hele leven in 1 klap! “Na 20 jaar keihard te hebben gewerkt was dit het juiste nummer op het juiste moment. Hierdoor gingen er ineens deuren voor mij open, ” aldus de zangeres. 
Glennis; “Zo gaf ik mijn allereerste concert in HMH en ontving ik gouden en platina platen voor mijn Nederlandstalige singles en albums. Trad ik overal in het land op, op zowel kleine als grote podia. Ik mocht met de Koning en Koningin lunchen, mocht zingen tijdens Vrienden van Amstel Live met te gekke artiesten, mocht werken met unieke songwriters, etc etc…

Dit alles was natuurlijk nooit mogelijk geweest als ik niet aan het programma mee had gedaan en jullie, mijn echte fans, niet massaal mij gesupport hadden. Want na Afscheid kwamen andere nummers en dan is het maar de vraag of het dan ook nog overeind blijft. Ik kan zeggen dat door jullie na 5 jaar mijn carrière alleen maar mooier is geworden omdat ik de liefde en waardering voel die een artiest nodig heeft om te overleven in dit vak. Jullie support is dan voor mij ook onwijs belangrijk al dan niet het belangrijkste!

Na 5 jaar Nederlandstalige muziek te hebben gezongen is het tijd voor een andere richting qua sound, taal en muziek. Ik ben al een tijdje bezig met het schrijven van mijn eigen songs en een nieuwe act daaromheen te bouwen. Don’t worry, I’m still gonna be me, maar qua eigen werk krijgen jullie nu de echte G te zien en waar ik voor sta in de muziekwereld. Daarom speciaal vandaag een short preview van één van die tracks: ‘Hurts Like Hell’.

Ik hoop dat jullie samen met mij deze reis willen bewandelen en dat ik ook dan mag hopen op jullie support. Ik heb heel veel zin in the next step.. Lets go! aldus Glennis.

https://soundcloud.com/glennis-grace/hurts-like-hell-preview