Gerry Holland deelt rozen uit tijdens single presentatie

gerrie holland rOp zaterdag 16 april 2016 gaat een grote wens van Gerry Holland in vervulling. Midden in het winkelcentrum van Hoofddorp zal de zingende Schiphol taxichauffeur rond de klok van 15.00 uur zijn nieuwe single ‘Zeg het met rozen’ op het Polderplein presenteren.

 

Gerry laat weten dat hij tijdens het zingen van dit lied rode rozen gaat uitdelen aan het winkelend publiek. “Het is een mooi gebaar voor de mensen, maar ook voor mij. Ik zie het als een ode aan m’n grote kameraad Wilfred van Heusden die helaas 2 jaar geleden is overleden. Aan hem heb ik te danken dat ik destijds 12 liedjes heb mogen opnemen bij Emile Hartkamp en Norus Padidar”, vertelt Gerry Holland.

‘Zeg het met rozen’ is een echt volks nummer. Ligt lekker in het gehoor en heeft een hoog meezinggehalte. “Wilfred vond dit het mooiste lied dat we hadden opgenomen. Op de terugweg van de Arnhemse Goldstar Studio naar Hoofddorp zong hij constant dit nummer. Ik vind het jammer dat hij dit alles nu niet meer mee kan maken. Wilfred heeft een speciaal plekje in m’n hart gekregen en blijf hem eeuwig dankbaar voor z’n financiële steun”, aldus Gerry.

Tijdens de presentatie zal tevens de Amsterdamse zanger Patrick Willemse een gastoptreden verzorgen. Op een groot scherm zal de door Ger Oerlemans opgenomen clip van ‘Zeg het met rozen’ vertoond worden.