GERRIE EN RON; ROCK A BILLIE BOOGIE!

Gerrie en Ron Rock a Billie Boogie hoesDansend begeleiden Gerrie en Ron ons de lente door met hun swingende Nederlandstalige single Rock a Billie Boogie! De titel zegt het al, ze gaan helemaal de rockabilly tour op. Het is een Nederlandstalig nummer origineel van de hand van John Spencer.

 

Wie zijn Gerrie en Ron?

Ron is op de leeftijd van 8 jaar begonnen met het spelen op de huiskamerorgel bij zijn ouders thuis.  Hij heeft nooit muzieklessen gevolg en muzieknoten vind ie dan ook vlekjes op papier.  Na enkele jaren ging hij steeds meer spelen. Op 12 jarige leeftijd had ie zijn eerste optreden voor vrienden van zijn ouders,  met het verzorgen van achtergrond muziek.  Na dit kreeg Ron de smaak te pakken en ging hij optreden met het huiskamerorgel van zijn vader.  Op de leeftijd van 16 kocht hij zijn eerste keyboard, en vele zouden volgen.  Van keyboards tot synthesizers niks was te gek. Zo verzorgde hij menig(e) avond(en), van verjaardag tot bruiloft.  Op 25 jarige leeftijd werd hij toetsenist bij de band Memory uit Apeldoorn, waar hij zijn huidige vrouw Gerrie leerde kennen.

 

Met Memory werd 3 tot 4 keer per week opgetreden. Nadat er een einde kwam aan de band Memory, gingen Gerrie en Ron door eerst als kwartet, daarna als trio en de laatste 18 a 19 jaar als duo, Duo Selection genaamd.  Als duo traden ze op bij verschillende gelegenheden, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen  met een publiek tussen de 50 en 500 personen. Ook hebben ze 16 jaar lang in het Sauerland opgetreden waar ze graag geziene muzikanten waren in de diverse hotels en gelegenheden.

 

Het lag dan ook voor de hand dat een studioalbum zou volgen: “Remember” zag het licht in 2015.  Nu komen ze met een leuke Nederlandstalige single: Rock a Billie Boogie! om van te smullen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cAGDfo2WPRk