GELUK van FRANK VERKOOYEN

frank verkooyen gelukFrank Verkooyen tekent op dit moment voor vele Nederlandstalige producties vanuit studio ‘The Boom Music’ in Breda. Het ‘Geluk’ lacht hem op vele fronten toe, niet zo vreemd dus dat de gezellige Brabander zijn nieuwe single een titel meegaf die volledig aansluit bij dat positieve gevoel; ‘Geluk’!
Een track dat zowel de melancholie, en het voor Frank zo gebruikelijke, Feest herbergt. Live ingespeelde blazers, een vrolijke accordeon en een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan. Zij zorgen voor een feelgood-moment van dik drie minuten! “Het is altijd weer een uitdaging om er iets moois van te maken”, aldus de zanger. Met zijn ondertussen bekende fraaie en warme sound laat Frank Verkooyen op deze single horen dat dit liedje helemaal op zijn lijf geschreven is. De sfeerrijke videoclip is geschoten in een fraai kasteel in het dorpje Dussen. De single ‘Geluk’ van Frank Verkooyen zal op 13 april uitkomen via het jonge label ‘Nationale Artiesten Parade’.