Geke van der Sloot creëert platvorm voor artiesten onder de vluchtelingen. Single- opname “We are the world” een groot succes!

geke 31 maart a Terwijl  zangeres Geke van der Sloot nadenkt over een foundation of een stichting die de artiesten onder de vluchtelingen moet ondersteunen om hun muziekleven in Nederland weer op te pakken heeft ze samen met velen op 31 maart j.l. in de Ichthuskerk te Urk de ribben uit het lijf gezongen om het lied “We are the world” vast te leggen op schijf en streams.
De single is nu al te bestellen via Info@gekestiental.nl  en via dit e-mail-adres is de vluchtelingenband Come Together ( 8 bandleden= zie foto) in samenwerking met  Geke`s Tiental  te boeken voor optredens in o.a. de AZC Centra en noodopvangcentra, muziekfestivals of elders. De combinatie van muziekinstrumenten bij deze opname is vrij bijzonder te noemen, van een klassiek orgel en vleugel, accordeon, drum, slaggitaar, solo en basgitaar in samenwerking met b.v. de Arabische gitaar UD.
De vleugel is bespeeld door Eppo Bruins Tweede kamerlid van de ChristenUnie. Orgel is bespeeld door de musicus Rienk Bakker en Marcel Koning is de drummer bij deze opname. Geke van der Sloot zingt samen de solo met de Syrische vluchteling en zanger Shadi Asaad die in Syrië een muziekstudio had en daar al 25 jaar beroepszanger was.
Zangschool Geke`s Tiental heeft ook meegewerkt. De opname is verzorgd door Audio de Boer, Urk. De muzikanten genoten zichtbaar van deze unieke samenwerking. De Urker fotograaf Luuk Schudde bood na de opname aan om van deze muzikale vluchtelingen gratis artiestenfoto`s te maken. Samen zingen en muziek maken werkt verbindend en ik wil verbinden met muziek en dat is de motivatie om dit werk te starten, we moeten van asielzoekers geen tweederangs burgers maken, maar helpen daar waar we kunnen hun leven weer op te bouwen, aldus Geke van der Sloot .

Voor alle informatie:  info@gekestiental.nl

Donaties voor dit werk: NL87INGB0007226894 t.n.v. Geke`s Tiental sponsoring
vluchtelingenwerk.

www.gekestiental.nl