Fans genieten van boottocht Marco de Hollander

marco de hollander bOnder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zaterdag 02 april zijn eerste editie van 2016. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander.


Vele fans stonden al vroeg op de kade aan de Hoorn te Alphen aan den Rijn, en als dan om 12:00 uur iedereen aan boord mag, is de sfeer direct goed. “Je merkt dat veel mensen hier wekenlang naar uitkijken, en daarom altijd met een goed humeur aan boord gaan,” vult Marco aan.

Van heinde en verre hebben de fans van Marco weer de reis naar Alphen aan den Rijn gemaakt. “Het blijft bijzonder als je merkt dat fans al twee uur in de auto hebben gezeten om dit mee te maken,” vertelt De Hollander trots.

Als om 13:00 uur de boot afgeladen vol zit, vertrekt het gezelschap richting het centrum van Leiden, om vervolgens naar de Braassemermeer te varen. De artiesten komen af en aan.Yoeri Labée, Patrick van der Corput en de nog altijd populaire Jessica Malfait laat de hele schuit genieten van haar hits. Toch zorgt Marco de Hollander zelf weer voor grote polonaises op de boot, en zingen zijn fans massaal al zijn hits mee. Door het prachtige weer, genieten ook vele mensen op het bovendek, van het prachtige uitzicht. Na ruim vier uur genoten te hebben, keert de boot weer terug naar Alphen aan den Rijn.

“Op 2 juli en 27 augustus zijn er nog twee boottochten. Helaas is 2 juli ook alweer volledig uitverkocht!,” aldus Marco.

marco de hollander b